‘Leuke en afwisselende bijbaan’
HEESCH – Brasserie Wolters zit midden in het bruisende centrum van Heesch en die energie voel je al als je het verwarmde terras oploopt! Bij Brasserie Wolters kun je zeven dagen in de week terecht voor heerlijke drankjes, een borrel, kleurrijke cocktails en een verzorgde lunch of diner.
Brasserie Wolters is verrassend compleet met een uitgebreide kaart voor jong en oud. De keuken werkt met dagverse producten van topkwaliteit bereid door koks met een passie voor lekker eten. En dat proef je terug. Onze koks werken met de verse producten van het seizoen of voegen een moderne twist toe uit bijvoorbeeld de Aziatische keuken. Zo blijven we verrassend, ook als je weer terugkomt!
Wolters is een plek waar je kunt genieten van goede gerechten met een heerlijk glas wijn, speciaalbiertje of een cocktail. De sfeer is informeel, persoonlijk en de bediening denkt graag met je mee! Naast a la carte gerechten en een dagelijks wisselend verrassingsmenu, heeft het restaurant ook een uitgebreide borrelkaart met veel variatie zodat je je al snel thuis voelt als je plaats neemt op het terras.
Genieten van goed eten en drinken met vrienden en familie in een ontspannen en relaxte sfeer doe je bij Wolters!
Jop van den Akker
Leeftijd: 16 jaar
Woonplaats: Heesch
Werkt sinds november 2022 bij Brasserie Wolters
Senna Maas
Leeftijd 17 jaar
Woonplaats Heesch
Werkt sinds februari 2022 bij Brasserie Wolters
Waarom heb je gekozen voor deze bijbaan?
Job: “Ik heb gekozen om bij Wolters te gaan werken omdat ik graag een baan wilde in de horeca. Ik hoorde veel positieve dingen over Wolters en het is inderdaad een hele leuke plek om te werken.”
Senna: “Ja, zo ging het bij mij ook. “Ik was opzoek naar een bijbaantje in de horeca, toen een vriend van mij, die al bij Wolters werkte, vertelde hoe leuk het bij Wolters is.”
Job werkt bij Wolters in de bediening. “Dat betekent dat ik verschillende dingen doe op een dag. Soms sta ik achter de bar, dan maak ik bijvoorbeeld cocktails of zet koffie en maak cappuccino’s. Een andere keer werk ik echt in het restaurant, dan heb je meer contact met de gasten. Dat je werk nooit hetzelfde is, maakt het extra leuk.”
“Precies”, valt Senna haar collega bij. “Ik vind het erg leuk dat je bij Wolters niet altijd hetzelfde hoeft te doen.”
De tijden waarop Senna en Job bij Brasserie Wolters werken, zijn heel flexibel en worden altijd aangepast aan het schoolrooster. Senna en Job: “Ze houden bij Wolters echt goed rekening met je school of als je bijvoorbeeld examens hebt.” “Toen ik er begon met werken, kende ik nog maar één iemand, maar al snel leerde ik iedereen kennen”, vertelt Senna enthousiast. Job: “Toen ik bij Wolters kwam werken, kende ik een paar mensen. Ondertussen ken ik iedereen die bij Wolters werkt. Je wordt snel welkom geheten en positief ontvangen en dat was wel heel erg fijn.”
Dat is ook iets wat Senna zeker beaamt. ” Je wordt heel snel welkom geheten in dit bedrijf, zo beland je ook echt in een grote vriendengroep.”
Job vindt het contact met de gasten erg leuk en ook dat hij continu bezig is, is wat hem betreft echt een pluspunt. “Ik vind het ook erg leuk om achter de bar te staan.”
“Echt vervelende dingen die je moet doen, zijn er sowieso niet bij Wolters. Ja, soms is het afsluiten wat minder, maar heel erg is dat nou ook weer niet”, zegt Senna. “Nee, precies”, valt Job Senna bij. “En je staat nooit in je eentje, dat vind ik ook wel fijn. Zeker als we de muziek hard zetten en ’s avonds ook nog een drankje pakken.
Zouden Job en Senna later ook in zo’n soort bedrijf als Wolters willen werken? Senna: “Ik zou het zeker niet erg vinden om in zulk bedrijf te werken. Ik ben echt een horecapersoon en bevind me graag onder de mensen, dus ik zou zeker nog verder willen in dit bedrijf”, vertelt Senna enthousiast. Ook Job zou het totaal niet erg vinden om later in een bedrijf als Wolters te werken. “Alleen doe ik nu een hele andere opleiding, dus later ga ik waarschijnlijk wel ergens anders werken. Maar je leert hier veel, vooral hoe je met mensen omgaat. En dat is mooi om mee te nemen.”